Filed under My Tips

Facebook Memes Chat

Facebook Memes Chat

hello reader..! ari nie aku nk shared ngan korang pasal Facebook Memes Chat…bagi aku benda nie sngt berguna kat aku coz aku memang peminat setia Rage Comics…kat bawah nie ada list code2 yg korang hanya perlu copy code include square bracket tu skali dan paste kat chatbox korang…selamat mencuba ok… Trollface [[171108522930776]] Me Gusta [[164413893600463]] … Continue reading

How to excel in university??

How to excel in university??

Sambil2 surf internet…aku terjumpa lak tips mcm mne nk excel kat universiti..tips nie bukan aku buat tau..aku copy+paste je..saje nk shared..aku harap tips nie bermanfaat kat aku n org laen..tips nie in english..tp aku rasa x de masalah la..so read n practice..hehe….   ┬ánie la tips2 nye ok… 1) Get To Know Your Professors This … Continue reading