Karya Ilusi Optik

korang tau x pasal Ilusi optik? lau x tau…baca kat sini..secara peribadinya..aku memang kagum  ngan seni ilusi optik nie..antara penkarya yg femes adalah Liu Bolin..aku memeng suka r tgok karya yg dia nie buat..sampai keluar dalam satu majalah sains tempatan dengan tajuk  “Manusia Halimunan di China”..mana tak nye…skali tgok x terperasan yg ada orang kat situ..da nama pown optik..memang mainan mata la kan..mungkin ada org ckp karya2 mcm nie x berguna..tp aku rasa benda nie sangat kreatif…sama la mcm “Silver Man” yg kat KL tu..dapat menarik pelancong dan membanyakkan keunikan sesebuah negara..ape pown boley la usha2 karya mamat Liu nie ye…bagi aku this things totally awesome…search kat google l

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s