S.O.P.A

Apa pandangan korang pasal Stop Online Piracy Act atau nama pendek nye S.O.P.A..SOPA nie da jadi topik hangat kat internet sejak kebelakangan nie..banyak laman web gergasi macam wikipedia,google dan banyak lagi yang memprotes SOPA nie..aku dengar megaupload da tutup..tapi tak tau r macam mana nanti…aku pown x suka SOPA nie..sapa yang x tau ape itu SOPA…bley baca kat sini..war of the net…between anonymous n SOPA…memang bergegar r internet lepas nie..

cool gak logo Anonymous nie kan…

 

pandangan aku lak…SOPA nie menyekat kebebasan kita nak berinternet..so aku harap la sangat2 yang riwayat SOPA nie akan berakhir..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s