Facebook Memes Chat

Facebook Memes Chat

hello reader..! ari nie aku nk shared ngan korang pasal Facebook Memes Chat…bagi aku benda nie sngt berguna kat aku coz aku memang peminat setia Rage Comics…kat bawah nie ada list code2 yg korang hanya perlu copy code include square bracket tu skali dan paste kat chatbox korang…selamat mencuba ok… Trollface [[171108522930776]] Me Gusta [[164413893600463]] … Continue reading

How to excel in university??

How to excel in university??

Sambil2 surf internet…aku terjumpa lak tips mcm mne nk excel kat universiti..tips nie bukan aku buat tau..aku copy+paste je..saje nk shared..aku harap tips nie bermanfaat kat aku n org laen..tips nie in english..tp aku rasa x de masalah la..so read n practice..hehe….    nie la tips2 nye ok… 1) Get To Know Your Professors This … Continue reading

Karya Ilusi Optik

Karya Ilusi Optik

korang tau x pasal Ilusi optik? lau x tau…baca kat sini..secara peribadinya..aku memang kagum  ngan seni ilusi optik nie..antara penkarya yg femes adalah Liu Bolin..aku memeng suka r tgok karya yg dia nie buat..sampai keluar dalam satu majalah sains tempatan dengan tajuk  “Manusia Halimunan di China”..mana tak nye…skali tgok x terperasan yg ada orang kat … Continue reading

Avenged Sevenfold

Avenged Sevenfold

First-first aku kenal band Avenged Sevenfold(A7X) nie time lagu diorang yg fames..x silap aku tjuk dia Dear God…memang best r lagu 2..lau korang nk tau pasal band nie..boley r tgok sini…tapi kali nie aku nak korang dengar lagu yang satu nie…dulu aku x minat lagu nie..tp member aku slalu maen lagu nie ngan gitar current … Continue reading

Sony Xperia S

Sony Xperia S

aku excited sangat bila dapat tahu yang sony da beli semua saham ericsson dalam company Sony Ericsson..ntah la ape reasonnye..jom tgok smartphone nie dulu…ape yang aku tahu Sony Xperia S adalah smartphone pertama keluaran Sony..nama lain bagi smartphone nie adalah Sony Ericsson Xperia Nozomi n Sony Ericsson Arc HD..ape pown namanye..aku salute r spec smartphone nie…x … Continue reading

S.O.P.A

S.O.P.A

Apa pandangan korang pasal Stop Online Piracy Act atau nama pendek nye S.O.P.A..SOPA nie da jadi topik hangat kat internet sejak kebelakangan nie..banyak laman web gergasi macam wikipedia,google dan banyak lagi yang memprotes SOPA nie..aku dengar megaupload da tutup..tapi tak tau r macam mana nanti…aku pown x suka SOPA nie..sapa yang x tau ape itu … Continue reading

DVD Pirated

DVD Pirated

Aku nk cerita pasal DVD Pirated…kejadian nie berlaku time study week..aku ngan 2 member aku pi r jalan2 kat East Coast Mall kat Kuantan.. nak dijadikan cerita…kitorang singgah kat sebuah kedai jual DVD pirated…terdetik la kat ati nie nk beli DVD games…lepas tu kitorang usha2 r…satu DVD dijual RM10…harga ikut bilangan DVD… x lama kemudian … Continue reading